Nieuws

Prestigieuze European Hotel Award ‘Art of Hospitality for the Netherlands’ voor De Bloemenbeek

Jubilerend Hotelier & Restaurateur Raymond Strikker van Landhuishotel & Restaurant de Bloemenbeek krijgt prestigieuze European Hotel Award ‘Art of Hospitality for the Netherlands’ uitgereikt in Barcelona.

Een internationale erkenning te midden van Europa’s vooraanstaande hotels en hoteliers. Raymond Strikker, die dit jaar ruim 35 jaar als directeur aan De Bloemen beek verbonden is, heeft namens zijn team van medewerkers en in het bijzijn van zijn vrouw Maureen Sprokkereef deze eervolle award maandagavond 6 november jl. tijdens een indrukwekkend galadiner te midden van een gezelschap internationale hoteliers in het 5* hotel Sofitel in Barcelona in ontvangst mogen nemen.

De Bloemenbeek, gelegen in het landelijke Twente en De Lutte, heeft een lange, bijna 60 jarige geschiedenis van gastvrijheid, gastronomie en excellentie.
Dit inmiddels prachtige Landhuishotel met restaurant biedt gasten een ongeëvenaarde ervaring in comfortabele luxe en persoonlijke service. Met haar unieke ambiance, aandacht voor detail en haar regelmatig gelauwerde keuken heeft De Bloemenbeek zeker ook de laatste 35 jaren extra en blijvende indruk gemaakt op zowel nationale als internationale gasten.
Het toegekend krijgen ruim 13 jaar geleden van de Michelinster en de al jaren hoge noteringen in de Gault Millau zijn, evenals als het blijvend kunnen verwelkomen van voetbalclubs uit de top van internationale voetbalwereld zijn daar een prachtig voorbeeld van.

Het winnen van de European Hotel Award onderstreept de voortdurende toewijding van Raymond Strikker en zijn team om de hoogste normen van gastvrijheid en persoonlijke service te handhaven. Het is een bewijs van hun inzet voor het creëren van memorabele ervaringen voor elke gast die de drempel van De Bloemenbeek overstapt.

Raymond Strikker, die al die 35 jaren als tweede generatie van een familiebedrijf aan het roer staat van De Bloemenbeek, heeft met zijn diepgaande en natuurlijke passie voor de hotellerie en restaurant wereld nadrukkelijk bijgedragen aan het succes en de inmiddels dus internationale reputatie van dit prachtige etablissement.
Zijn visie, ondernemerschap en leiderschap hebben De Bloemenbeek inmiddels ook tot een icoon in de Nederlandse hotelsector gemaakt.

Het team van medewerkers van De Bloemenbeek, dat bestaat uit een mix van zeer ervaren én getalenteerde jonge professionals die zich inzetten voor de hoogste normen in gastvrijheid, speelt een onschatbare rol in het succes van het hotel en restaurant.
Hun toewijding aan uitmuntendheid is de drijvende kracht achter de voortdurende tevredenheid van de steeds weer terugkerende gasten naar het Twentse De Lutte.

Niet voor niets wordt De Bloemenbeek in den lande ook beschouwd als een instituut als het gaat om decennialang opleiden en ontwikkelen van jonge vakmensen. De vele gewonnen (inter)nationale prijzen bijvakwedstrijden zijn daarvan de stille bewijzen. De European Hotel Award is daarmee ook een welverdiende erkenning van de toewijding, passie en toewijding van Raymond Strikker en zijn gehele team. Daarnaast is het een bevestiging van De Bloemenbeek als een ultieme bestemming voor gasten die op zoek zijn naar luxe en onvergetelijke ervaringen.