Nieuws

Chefs (R)Evolution verplaatst

Op zondag 12 en maandag 13 september 2021 zou de vijfde editie plaatsvinden van Chefs (R)Evolution, het Nederlandse Avant-garde Cuisine Festival.  Met ongelooflijk veel pijn in ons gastronomische hart hebben wij moeten besluiten deze jubileum editie wederom te verplaatsen. Dit keer naar september volgend jaar.

Wij lagen op koers en jullie stonden direct voor ons klaar. Het is prachtig om te zien dat jullie zo positief reageerde. Dat gaf een fantastische drive binnen ons team voor een succesvolle organisatie!

Toch merkten wij de laatste weken dat wij in de organisatie concessies moesten maken. ‘Half werk leveren’, dat past niet bij ons.

Het verplaatsen van ons prachtige festival klinkt als een herhaling, en dat is het natuurlijk ook. Maar om in deze tijden een kwalitatief hoogstaand culinair festival te kunnen organiseren moeten alle stukjes in elkaar passen.

Deze editie moest bruisen en moest een waardig jubileum zijn van 5 edities Chefs (R)Evolution, iets wat wij dit jaar niet kunnen bieden. Het risico is niet alleen voor ons te groot, maar ook voor eenieder die betrokken is als bezoeker, partner, leverancier en mederestaurateur van Chefs (R)Evolution.

Wij vieren daarom heel graag met jullie het jubileum van Chefs (R)Evolution volgend jaar op zondag 4 en maandag 5 september!