Geen categorie

Van meesterkok naar ‘woordenkok’

Als meesterkok en eigenaar van Tout à Fait is Bart Ausems iedere dag vol passie met hun restaurant bezig. Tot opeens Corona opduikt en de wereld even lijkt stil te staan. Nadat hij zoals iedereen de kelder, de zolder en alle kasten opgeruimd had, wist hij niet wat hij moest doen en kreeg hij echt tijd en ruimte om na te denken over iets anders dan menu’s en ingrediënten.

“In de tijd dat onze kinderen klein waren, kon ik hen in verband met de werktijden nooit naar bed brengen. Op vakanties nam ik uitgebreid de tijd om hen naar bed te brengen en dan verzon ik zelf verhaaltjes, de kinderen hingen dan aan mijn lippen.”

Hij heeft altijd met het idee rondgelopen deze verhalen een keer op te schrijven en er een boek van te maken. Maar ja, door tijdgebrek kwam dat er nooit van……
Nu hij noodgedwongen thuis zat, had hij plotseling tijd over en is hij begonnen de verhaaltjes op te schrijven. Het eerste boekje van een serie is nu uitgegeven: “Prinses Liselotte en de pratende vlinder”.
Het boekje is te bestellen via de website van Tout à Fait

moet & chandon
De Kuyper
Sligro
Bru
Hanos
Kwast wijnkopers
moet & chandon
Smit & Dorlas
BDO
Claeren
Jan van As
Le Nouveau Chef
moet & chandon
American Express
Euro Bob
Nieuwestroom
PaySquare
Bender