Een lichte, frisse keuken met een menu vol sprankelende smaaksensaties, herkenbare gerechten en unieke texturen met internationale invloeden die hij heeft opgedaan tijdens zijn culinaire reizen. Dit is de stijl en de kracht van dynamische chef Bas van Kranen die vanaf 1 januari 2018 leiding zal geven aan het getalenteerde keuken- en service team van Bord’Eau Restaurant Gastronomique, het met twee-Michelinsterren bekroonde restaurant van hotel De L’Europe in Amsterdam. “Van Zuid-Limburg naar Amsterdam, om vervolgens aan de slag te gaan in de keuken van Bord’Eau Restaurant Gastronomique en deze verder door te mogen ontwikkelen, is een geweldige uitdaging! Ik krijg de ruimte en vrijheid om mijn eigen stijl neer te zetten, te groeien en een menu op de kaart te zetten wat ik graag met iedereen deel. Tijd om samen herinneringen te maken in hartje Amsterdam!”, aldus Bas van Kranen over zijn aanstelling.

Eenvoud en complexiteit zijn kernbegrippen die typerend zijn voor Van Kranen. ‘Visualiteit speelt een grote rol in de gerechten. Op het eerste oog zou je eenvoud vermoeden, maar na de eerste hap weet je beter: hier is hoogstaand gepresteerd’, aldus Gault&Millau 2017.

Bord’Eau Restaurant Gastronomique sluit haar deuren voor de wintersluiting van 1 t/m 16 januari 2018 lunch en zal haar deuren weer openen op dinsdag 16 januari 2018 voor diner. Reserveer nu alvast uw tafel om als eerste de smaakvolle gerechten van Bas van Kranen te mogen proeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via +31 (0)20 531 16 19.

Blijf op de hoogte